• Новий

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Світильник GAMA-80 80W 6400K 6000LM/W LED білий HOROZ

24477
в наявності
441,70 ₴

Бренд: HOROZ ELECTRIC

Корпус: Пластик

Розміри (ДхШхВ): 1200мм x 75мм x 27мм

Колір: Білий

Напруга: 165-265V/50-60Hz

Потужність: 80W

Світловий потік: 6000 lm

Колірність: 6400K

Ступінь захисту: IP20

Кут розсіюв.: 120°

Ресурс роботи: 20.000 Hrs

Тип світлодіода: SMD LED

Гарантійний термін: 2 роки

Кількість в упаковці: 1 шт.

Країна виробник: Китай

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Відповідне освітлення є не лише елементом інтер'єру будь-якої квартири, офісу чи комерційного приміщення. Світло завжди допомагає створити атмосферу затишку, підкреслити деталі та статус. Якщо ви бажаєте максимально правильно використати освітлення в кімнаті, скомбінуйте декілька видів світильників. Оберіть наприклад: люстри, точкове освітлення, LED лампи, світлодіодні стрічки, настільні лампи та елементи декору.

Світлодіодний світильник GAMA-80 80W 6400K – довговічний та енергоефективний лінійний LED світильник! Вбудовані світлодіоди дозволяють вам суттєво знизити витрати на електроенергію. Він здатний ефективно працювати 20 000 годин, що знижує необхідність витрат на обслуговування, а також можна забути про заміну ламп. Кріплення для цього світильника входить до комплекту.

Якщо ви планувати купити лінійний світильник, то GAMA – це найкраща альтернатива люмінесцентним моделям схожого форм-фактору! До складу не входити ртуть, відсутнє уф-випромінювання та інші шкідливі речовини, отже ви можете бути впевненими у їхній екологічності та безпеці. Також, після закінчення терміну служби світильник утилізується, як побутові відходи, не вимагають спеціального догляду.

GAMA виготовлений з високоякісного пластику з матовим розсіювачем, який створює однорідне освітлення простору з кутом розсіювання 120 градусів. Він моментально вмикається та працює абсолютно безшумно.

Світильник призначений для кріплення як на горизонтальні, так і на вертикальні поверхні і чудово підійде для організації основного освітлення приміщень навіть з низькими потолками. Також він гарно вписується в інтер'єр стилю лофт, хай-тек чи мінімалізм.

Це досить универсальний тип освітлювальних приладів, які дуже зручні та прості у монтажі та підключенні. Тому купити лінійний LED світильник GAMA рекомендуємо для облаштування освітлення в житлових, торгових та адміністративних та навчальних приміщеннях, офісах, лікарнях. Також у магазинах, торгових та розважальних центрах та інших приміщеннях зі звичайною вологістю. Адже його ступінь захисту ІР20, тому встановлювати потрібно його в сухих та чистих зонах.

Цей LED світильник з рівним комфортним для очей світлом, без пульсацій, що в свою чергу не призводить до втоми і не погіршує емоційний стан. Вбудовані світлодіоди генерують яскраве, холодне світіння з кольоровою температурою 6400К. Якщо ви не могли знайти лінійний LED світильник, то GAMA саме те, що ви шукали!

Особливості:

⦁ До складу не входить ртуть та інші шкідливі речовини

⦁ Економно споживає електрику

⦁ Пожежобезпечність, завдяки низькому нагріванню діоду

⦁ Висока енергоефективність

⦁ Екологічність – утилізується, як побутові відходи, не вимагають спеціального догляду

⦁ Швидкість увімкнення – вмикаються миттєво та забезпечує стабільне світіння без мерехтінь

⦁ Відсутність шумів при роботі

Колір
Білий
Номінальна напруга, Вольт
220
Матеріал
Пластик
Потужність, Ватт
80 Вт
Тип монтажу
Накладний
Температура світла
6400 К (холодне світло)
Клас захисту
IP20
Відгуків немає

7 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.