Політика конфіденційності

Умови Політики конфіденційності і відносини між Покупцем і ЕЛЕКТРОСНАБ, пов'язані з обробкою персональних даних, регулюються Законом України від 1 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних».
Політика конфіденційності діє відносно персональних даних, які отримав або може отримати від Покупця при Реєстрації та оформленні Замовлення на Сайті, і необхідні для виконання зобов'язань з боку ЕЛЕКТРОСНАБ щодо придбаного Покупцем Товару.
Покупець справжнім погоджується, що , здійснивши Реєстрацію на сайті, надає беззастережну згоду з Політикою конфіденційності та зазначеними в ній умовами обробки персональних даних Покупця. У разі незгоди з будь-яким умовою Політики конфіденційності Покупець зобов'язаний негайно покинути дану сторінку сайту.
Персональні дані, які Покупець добровільно і усвідомлено надає про себе при Реєстрації і/або оформленні Замовлення на Сайті, необхідні для виконання зобов'язань з боку ЕЛЕКТРОСНАБ щодо придбаного Покупцем Товару, зокрема:
- ПІБ Покупця;
- Контактний телефон Покупця;
- Контактний E-mail Покупця;
- Адреса для доставки Товарів.

ЕЛЕКТРОСНАБ не перевіряє достовірність наданих Покупцем персональних даних і не здійснює контроль їх актуальності. Однак ЕЛЕКТРОСНАБ виходить з того, що Покупець надає достовірні і достатні персональні дані з питань, пропонованих у формі Реєстрації. Всю відповідальність за наслідки надання недостовірних або недійсних персональних даних несе Покупець.
Покупець добровільно надає ЕЛЕКТРОСНАБ згоду на зберігання, обробку, подальше використання та поширення своїх персональних даних, надання доступу до них органам державної влади та місцевого самоврядування відповідно до їх повноважень і іншим третім особам, пов'язаним з виконанням цієї Угоди, з метою реалізації адміністративно -правових і податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського і статистичного обліку, фінансового моніторингу, інших відносин, які вимагають обробки персональних даних, відповідно до вимог Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Податкового кодексу України, Закону України"Про платіжні системи та переказ коштів в Україні", Статуту підприємства, інших нормативно-правових актів України та локальних актів власника бази персональних даних натисканням кнопки« З призначеним для користувача угодою ознайомлений і згоден »при реєстрації.
Покупець підтверджує, що він повідомлений н про включення його персональних даних до бази персональних даних клієнтів ЕЛЕКТРОСНАБ, про свої права, передбачених ст. 8 Закону України"Про захист персональних даних", мету обробки персональних даних та осіб, яким передаються його персональні дані відповідно до законодавства України, натисканням кнопки «З призначеним для користувача угодою ознайомлений і згоден» при Реєстрації.
Всі питання з приводу обробки персональних даних покупець може направити в ЕЛЕКТРОСНАБ за адресою info@elektrosnab.ua.

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.