* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Блок живлення БІОМ 12V 100W 8.3A (178*62*17) WBP-100 IP67

24100
Недостатньо товарів в наявності
0,00 ₴

Бренд: PROFESSIONAL

Потужність: 100 W

Вихідна напруга: DC 12V

Робоча напруга: 170-240 V

Тип охолодження: Пасивне

Матеріал корпусу: Метал

Розмір: 178x62x17

Клас захисту: IP67

Струм на виході: 8.3 A

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Герметичний блок живлення BIOM Professional DC12 100W WBP 8,3А – пристрій живлення, який перетворює вихідну змінну напругу 220 Вольт на постійну 12 V з максимальним навантаженням 8.3 ампера. У професійній серії "BiomProfessional" використовуються високоякісні комплектуючі, завдяки чому значно збільшується тривалість використання, ніж у блоків живлення "Стандарт якості". Основні переваги серії: гарантійний період 24 місяці, високий рівень захисту IP67, а також захист від перегріву та короткого замикання, безвідмовна робота протягом тривалого часу.

  Сфера застосування: світлодіодні стрічки та лінійки, лід модулі та інші.

  Блок живлення має герметичний металевий корпус, який надійно захищений від пилу та вологи. Таке джерело живлення можна застосовувати у приміщеннях із підвищеним рівнем вологості. Компактні габаритні розміри дозволяють встановити установку в місцях з мінімальними розмірами для монтажу.

  Тип підключення блоку живлення здійснюється таким чином: проводи з'єднуються методом паяння і укладаються в герметичну коробку, а також можна використовувати метод застосування герметичного клемника або термозбіжної трубки. Метод паяння забезпечує довговічний та надійний контакт із великим періодом роботи електропроводки, а також зниженням температури у місцях підключення. Клемники підходять для з'єднання проводів із різних металів, дозволяють зменшити час при монтажі електрогорілки, зручні в експлуатації. Підключення блоку живлення відбувається за допомогою 3 проводів на 220V (фаза, нуль, заземлення), а підключення споживача - за допомогою 2 проводів на 12V (+/-) для подачі напруги, наприклад, на світлодіодну стрічку.

Номінальна напруга, Вольт
12В
Матеріал
Метал
Потужність, Ватт
100 Вт
Клас захисту
IP67
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.