* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Трифазний стабілізатор STANDARD 9000х3

17971
Недостатньо товарів в наявності
61 500,00 ₴

Трифазний стабілізатор STANDARD 9000х3
Виробник: Укртехнологія
Мережа: 3 – фазна
Тип: Симисторний
Діапазон роботи: 60-265, 139-248
Номінальне навантаження на фазу: 21,6 кВт
Номінальний струм А: 40
Гарантія: 10 років

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Стабілізатор напруги - електромеханічний або електричний (електронний) пристрій, що має вхід і вихід за напругою, призначений для підтримки вихідної напруги у вузьких межах, при суттєвій зміні вхідної напруги та вихідного струму навантаження.
– Стабілізатор забезпечує автоматичне відключення від мережі при перевищенні верхнього значення вхідної напруги граничного діапазону вхідної напруги, при зниженні напруги до робочого рівня відбувається автоматичне включення стабілізатора.
– Також стабілізатор захищає від короткого замикання та тривалого навантаження на виході, а також має режим «транзит» для аварійної ситуації, або у разі відсутності необхідності у стабілізації напруги.
– Трифазний стабілізатор змінної напруги мережі призначений для корекції напруги в промислових та побутових мережах електропостачання з номінальною напругою 380 вольт. Трифазний стабілізатор побудований на основі трьох однофазних стабілізаторів НСП, з'єднаних за схемою «зірка» з обов'язковою вхідною нейтраллю. Вихідною напругою для трифазного стабілізатора є фазна (фаза-нуль), а не лінійна напруга.
- Трифазний стабілізатор напруги складається з трьох незалежних стабілізаторів НСН зібраних і комутовані в одному корпусі. Конструктивно стабілізатор виконаний у металевому корпусі, який дозволяє експлуатувати його в варіанті підлоги. На лицьовій панелі розташовані РК індикатори, що показують (за замовчуванням) рівень вхідної та вихідної напруги, а також індикатори підвищеної напруги та перегріву.
– У разі відсутності необхідності у стабілізації напруги або несправності стабілізатора прилад можна вимкнути наявним перемикачем стабілізація-транзит.
– Функціонально кожен окремий блок є стабілізатором напруги вольтододаткового типу, що складається з автотрансформатора, потужних симісторних ключів, контролера напруги з максимально-струмовим захистом від перевищення струму, споживаного навантаженням.

Номінальна напруга, Вольт
240-429 В
Матеріал
Метал
Потужність, Ватт
21600 Вт
Тип монтажу
Підлогові
Тип
Сімісторні
Клас захисту
IP20
Кількість фаз
Трифазні
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.