* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Мінералізатор In-Line Нова Вода NW-M104

13972
Недостатньо товарів в наявності
468,00 ₴

Мінералізатор In-Line Нова Вода NW-M104
Ресурс: 4000 л (або 12 міс.)
· Продуктивність: 1,9 л/хв
· Розмір: 10х2" (254х51 мм, ±2мм)
· Максимальний тиск: 6 бар
· Поставляється з фітингами
· Підходить до фільтрів зворотного осмосу.

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Інноваційний мінералізатор Нова Вода NW-M104 являє собою структурний елемент, який включає 4 мінералізуючі елементи в одному корпусі. Вода, проходячи по черзі, через кожен шар елементів знаходить цілющі властивості і стає біологічно активною. Мінерали містять понад двадцять елементів корисних для людського організму: кальцій, магній, натрій, турмалін та ін. Мінералізатор NW – M104, насичуючи воду корисними мінералами, виступає «PH коректором». Вода, контактуючи з кальцитом, отримує малі дози карбонату кальцію, які практично не впливають на жорсткість води, але ця кількість підвищує pH води до необхідної норми.
Концентрацію кальцію, магнію, натрію, калію в цьому фільтрі мінералізаторі можна прирівняти до концентрації мікроелементів у мінеральних водах, доступних на ринку. Використовується у фільтрах зворотного осмосу як шостий фільтр.
· Кальцій – головний компонент кісток та зубів. Позитивно впливає на зміну матерії, необхідний для нормальної роботи серця та правильного функціонування нервової та м'язової системи.
· Магній – бере участь у понад 300 біохімічних процесах і тому суттєво впливає на імунологічну та м'язово-нервову систему. Запобігає склерозу і атеросклерозу кров'яних судин, утворенню каменю в нирках, появі ракових захворювань.
· Натрій – мінерал, який регулює обводнення організму та підтримує рівновагу кислотності, є ідеальним регулятором крові.

Тип картриджа
Мінералізатор
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.