* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

АВВГ 3/4+1/2,5

Украина
7774
В наявності (доставка 1-3 дні)
23,00 ₴

Кількість жил: 4;

Материал оболочки: полівінілхлоридний пластикат;

Наявність ізоляції: так;

Зовнішній діаметр: 4 мм;

Площа перетину: 4 кв. мм;

Перетин жили: 4 кв.мм;

Скрутка жил: ні;

Форма перерізу: кругла;

Колір ізоляції: чорний.

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Призначення Алюмінієвого кабелю АВВГ 3/4 + 1 / 2,5

Кабель АВВГ призначений для передачі і розподілу електроенергії по електричної мережі з напругою від 660 до 1000 в залежності від перетину і кількості жил кабелю, з частотою в мережі 50 Герц.

Нормальна температура експлуатації кабелю становить від -50 до +50*С.
Стандартної температурою багатьох кабелів для розподілу електроенергії становить до +70, але кабель може витримувати недовгі перевантаження з нагріванням до 80 градусів, монтаж кабелю здійснюється при температурі від -15 градусів до +50.

Обов'язковою умовою монтажу кабелю АВВГ бути дотримання монтажного вигину щоб уникнути пошкодження ізоляції особливо при прокладці в приміщенні з низькою температурою.

Вигин кабелю для одножильний моножіли становить 10 діаметрів використовуваного кабелю, а для багатожильного 7,5. Прихована прокладка АВВГ 

Різні способи монтажу АВВГ збільшують термін експлуатації кабелю, що не псують естетичний вигляд приміщень і підвищують безпеку як для оточуючих, так і для самого приміщення.

Укладання кабелю АВВГ в штроби в стіні - найчастіше використовується в побуті і житлових приміщеннях де важливий естетичний вигляд з подальшою маскуванням місця укладання. 

Монтаж з відкритою прокладанням кабелю повинен здійснюватися по перекриттях і поверхонь приміщення які не підтримують горіння, і виключають можливість механічного пошкодження кабелю, один з варіантів це укладання в металорукав, кабельні лотки, або пустити кабель по повітряній трасі із застосуванням підтримуючого троса і застосуванням анкерних натяжних затискачів.

Кабель АВВГ , як і ВВГ виключає прокладку в землі, траншеях або будь-якої подібної зоні по скільки ізоляція кабелю не дозволяє випробувати подібні дії грунту, в іншому випадку кабель буде пошкоджений і виведений з ладу.

Кабель АВВГ повна і більш дешева альтернатива кабелю ВВГ оскільки ціна алюмінію в три рази дешевше міді, але може експлуатуватися при тих же умовах що і мідь і виконувати свої завдання на рівні з більш дорогим мідним варіантом .

Колір
Чорний
Тип
АВВГ
Тип Інструменту
Інструмент для кабеля і наконечників
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.