* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Датчик для теплої підлоги DEVIreg 3м, 15 кОм

10244
В наявності (доставка 1-3 дні)
1 144,10 ₴

Датчик для телого підлоги DEVIreg 3м, 15 кОм
Виробник: DEVI
Код товару: 140F1091
Діапазон, t °: -10 ° С / + 50 ° С
Тип , Опір при t ° C: NTC, 15кОм / 25 ° С
Матеріал: PVC
Довжина, Ø: 3м
Клас IP: 65

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Датчики температури є невід'ємною частиною терморегулятора, так як без датчика регулятор не може отримувати інформацію поточної температури середовища, де він повинен бути встановлений.
В завісімовті від терморегулятора і завдання, для якої тегулятор вибирається - використовуються різні типи датчиків температури .
У конструкціях підлоги для систем підігріву підлоги або опалення використовуються датчики температури на дроті. Для систем повного опалення або у випадках, коли необхідно контролювати температуру повітря - використовуються датчики температури повітря.
В системах повного опалення необхідно використовувати датчики і темпператури статі і температури повітря одночасно. Як правило в таких випадках використовуються регулятори температури вже з вбудованими датчиками температури повітря.
Всі терморегулятори для підігріву підлоги, як правило комплектуються своїми датчиками температури підлоги на проводі. У більшості випадків заміна датчика одного виробника на датчик іншого виробника призводить до некоректної раборе системи обігріву або охолодження.

Тип
Датчик для теплої підлоги
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.