* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Біти Alloid PH2/PH2*50мм (10шт) SB-22050

24362
в наявності
117,20 ₴

Виробник: Alloid

Країна виробник: Китай

Країна реєстрації бренду: Україна

Тип: Набір біт

Вид біти: Магнітна

Матеріал: сталь S2

Довжина біти: 50мм

Розмір біти: PH2

Кількість предметів: 10шт

Упаковка: кейс

Гарантія: 14днів

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

458125.png

Кожна біта зроблена з високоякісної S2 сталі, що робить їх дуже міцними і довговічними. Такий матеріал дає змогу легко впоратися навіть із важкими завданнями, забезпечуючи високу міцність і стійкість до зношування.

458126.png

458128.png

ПЕРЕВАГИ МАГНІТНИХ БІТ

Висока міцність: Виготовлені з високоякісної S2 сталі, біти Alloid вирізняються високою міцністю та стійкістю до зношування, що забезпечує захист від стирання граней робочої частини та довгий термін роботи.

Універсальний розмір: Біти мають розмір РН2 і довжину 50 мм - ці розміри є найпоширенішими та найзручнішими.

Подвійна конструкція збільшує ресурс роботи вдвічі - понад 2000 саморізів

Магнітна робоча частина для швидкої та легкої роботи

Універсальне застосування: Цей набір біт ідеально підходить для ремонту та складання - будівельні та побутові потреби, меблі, електроприлади та багато іншого

Зручне зберігання: Набори поставляються в пластиковому кейсі для компактного зберігання.

458127.png

Біти магнітні ALLOID незамінні для будівництва та ремонту, для виробництва і ремонту меблів, обладнання, електроприладів та іншого. Сумісні з електроінструментом будь-якого виробника. Підійдуть як для професійного так і для домашнього використання.

458129.png

ALLOID - ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ МАЙСТРІВ

Компанія Vitol має великий досвід роботи з професійним інструментом відомих брендів, тому добре розуміє потреби споживачів у різних сферах діяльності. Спираючись саме на потребу та запит наших клієнтів, понад 10 років тому виникла ідея створення власної торговельної марки інструменту, яка невдовзі була втілена в лінійці інструменту на ім'я Alloid.

458130.png

Першочерговою концепцією бренду Alloid було створення якісного і доступного продукту для побутового використання. Вийшовши на ринок, завдяки своїй якості та характеристикам інструмент Alloid одразу ж здобув популярність не лише серед майстрів-аматорів, а також і серед професіоналів. Від наших клієнтів, які мали змогу оцінити якість Alloid, почали надходити запити на спеціалізований професійний інструмент та обладнання. Тоді, щоб задовольнити цю потребу, асортимент Alloid було доповнено лінійкою спецінструменту та обладнання для СТО.

Нині інструмент Alloid активно використовується майстрами на професійних СТО, у промисловості та виробництві, у будівництві та ремонті, а асортимент бренду налічує понад 5000 найменувань універсального, автомобільного та будівельного інструменту.

458131.png

Ми гарантуємо якість інструменту Alloid, адже несемо повну відповідальність на всіх етапах виробництва - від розробки продукту до відвантаження клієнту.

Будучи власником бренду Alloid, компанія Vitol, пропонує найкращу цінову політику, вигідні умови співпраці, а також формує асортиментний портфель, спираючись на актуальні потреби українського споживача.

Вид
Викруткові насодки
Довжина мм
50
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.