* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

3р 20 А С RESI9 Schneider

23912
Недостатньо товарів в наявності
596,64 ₴

Виробник: Schneider Еlectric

Країна виробник: Франція

Тип: Автоматичний вимикач

Кількість полюсів: 3Р

Номінальний струм: 20А

Номінальна напруга: 400В

Частота: 50Гц

Вимикаюча здатність: 6кА

Час-струмовий характеристика: C

Тип монтажу: На DIN-рейку

Робоча температура: Від -25 до + 60°C

Ступінь захисту: IP20

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Автоматичний вимикач Schneider 20А 3Р призначений для захисту електроприладів від струмів короткого замикання і перевантажень, а також для комутації електричної мережі. Застосовується в трифазних електричних колах в промислових, житлових і офісних приміщеннях. Може бути використаний для складання електричних розподільних щитів.

Перевантаження виникають у випадках, коли до мережі одночасно підключено велику кількість споживачів, сумарна потужність яких перевищує максимально допустиму потужність мережі. Це приводить до нагрівання проводу і ізоляція починає плавитися. В результаті може початися пожежа. Також при пошкодженні ізоляції може статися коротке замикання, через яке вся техніка, підключена до мережі, буде зіпсована. Для запобігання цих погроз автомата 3Р 20 ампер Шнайдер встановлено два види розчіплювачів: тепловий (захищає від перевантажень) і електромагнітний (захищає від коротких замикань). При виникненні аварійної ситуації прилад автоматично відключає навантаження на контурі, запобігаючи пожежі і поломку електричної техніки.

У разі необхідності автоматичний вимикач Schneider 20А 3Р можна відключати вручну. 

Технічні характеристики автоматичного вимикача Schneider 20А Resi9 

Кількість полюсів

Номінальний струм

20А

Номінальна напруга

400В

Частота

50Гц

Вимикаюча здатність

6кА

Час-струмовий характеристика

C

Ступінь захисту

IP20

Робоча температура

Від -25 до + 60°C

Автомат 3Р 20 ампер Шнайдер має стандартний форм-фактор. Корпус виготовлений з міцного самозатухаючого пластика та скріплений шістьма заклепками для забезпечення додатково безпеки при експлуатації. Клеми поглиблені всередину корпусу. На лицьовій панелі нанесена гравірування, на якому вказані основні характеристики пристрою і його номер за каталогом; розташована рукоятка, з допомогою якої можна включити або відключити апарат вручну. На ручці нанесена індикація положення контактів OFF/ON.

Кріпиться автомат 3Р 20 ампер Шнайдер на стандартну din-рейку і фіксується на ній з допомогою спеціально пластикової клеми, розташованої на тильній стороні пристрою. Підключення здійснюється за допомогою гвинтових клем алюмінієвими або мідними проводами, а також з допомогою штирьовий шини типу PIN. Перетин жорстких кабелів не повинен перевищувати 25мм², а гнучких багатожильних – 16мм². 

Габарити автоматичного вимикача Schneider 20А Resi9

габарити автомата 3п 20а шнайдер

Рекомендується встановлювати авт. вим. R9F12320 в пластикові або металеві розподільні щити із захистом не менше IP30, в місцях з підвищеною вологістю – не менше ІР54.

Кількість полюсів
3 полюси
Номінальна сила струму, А
20А
Номінальна напруга, Вольт
380
Тип
Тип C
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.