* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Диф. реле (УЗО) Schneider 2 р 63А/100мА RESI9

23863
в наявності
1 793,62 ₴

Виробник: Schneider Electric

Країна виробник: Франція

Тип: Вимикач диференційного струму

Серія: Resi9

Тип мережі: Однофазна

Галузь застосування: Житлові будинки та комерційні будівлі і споруди

Робоча напруга: 220-230V~ 50 Гц

Номінальний струм: 63 А

Струм витоку: 100 мА

Кількість полюсів: 2 полюси (1 фаза + нуль)

Кількість модулів: 2 модулі

Тип захисту: Дифреле

Принцип спрацьовування: Електромеханічний (забезпечує захист людей, навіть при обриві N провідника)

Тип чутливості: АС

Тип монтажу: DIN-рейка

Ширина, мм: 36

Довжина, мм: 82

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

ПЗВ Шнайдер 63А 100мА – це комутаційний електромеханічний апарат захисту, який служить для автоматичного переривання ланцюга в разі аварійної ситуації. Такі ситуації виникають в разі пошкодження ізоляції проводів, або при випадковому контакті людини з різними незахищеними струмопровідними частинами елетрообладнання. Тобто пристрій захисного відключення захищає людину від удару електрострумом і запобігає псування майна через тепловий вплив струму.

ПЗВ 63А 100мА використовується в житлових, промислових, адміністративних і офісних приміщеннях. У приміщеннях житлового призначення найчастіше дифреле встановлюється в місцях з підвищеною небезпекою ураження струмом (на кухні та у ванній). У цих кімнатах велика кількість електричного обладнання (пральні машини, чайники, водонагрівачі і т.д.), підвищена вологість повітря, є природні заземлювачі (газові і водопровідні металеві труби).

Принцип роботи ПЗВ Шнайдер 63А 100мА

Пристрій захисного відключення 63А Schneider Electric Resi9 працює за принципом контролю проходячий через нього струму. Дифреле заміряє значення струму, який вийшов з пристрою, і струму, який повернувся в нього по нейтрали. У нормальних умовах значення дорівнюватимуть. Але як тільки в ланцюзі відбувається витік, що досяг значення відсічення, апарат захисту обезструмлює всі споживачі в ланцюзі. Такі витоку можуть виникнути при дотику до корпусу елетроприбора, який знаходиться під напругою через погане з'єднання або пошкодження ізоляції проводів в результаті механічного пошкодження або старіння. 

Технічні характерістіті ПЗВ Шнайдер 63А 100мА 

Кількість полюсів

Номінальний вольтаж

230В

Номінальний ампераж

63А

Струм витоку

100мА

Тип чутливості

AC

Ступінь захисту IP

IP20

Корпус R9R52263 виконаний з самозагасаючого пластика в стандартному форм-факторі. На лицьовій панелі розташована кнопка «Тест». Ця кнопка служить для перевірки працездатності апарату. Для тестування необхідно підключити пристрої захисного відключення до електромережі. Виробник рекомендує проводити таке тестування не менше, ніж раз на місяць. 

габарити пзв шнайдер 63а 100мА

Монтаж ПЗВ Шнайдер 63А 100мА

Пристрій захисного відключення встановлюється в парі з автоматичним вимикачем, ампераж якого повинен бути не менше, ніж у дифреле.

Монтаж R9R52263 проводиться на стандартну дин-рейку в пластикові або металеві щитки. Для кріплення на дин-рейці з тильного боку дифреле є спеціальна скоба. Апарат захисту Resi9 не призначений для установки поза розподільного щитка. Для установки в місцях з підвищеною вологістю диф. реле слід встановлювати в щитки із захистом не менше IP65. 

Кількість полюсів
2 полюси
Номінальна сила струму, А
63А
Номінальна напруга, Вольт
220
Тип
Узо (пристрої захисного відключення)
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.