Гідравлічні домкрати

Гідравлічний Трубогиб 15т,... Гідравлічний Трубогиб 15т,... 2
Доступно
Гідравлічні домкрати

Код 5007
8 200,40 ₴
Вага: 53 000 кг; Діаметр труби: 1/2"; 3/4"; 1"; 1-1/4"; 1-1/2''; 2''; 2-1/2''; 3'' дюйма; Максимальна зусилля: 15 т; Об'єм: 0,057970 куб.м; Тип: гідравлічний трубогиб.

Гідравлічні домкрати призначені для підйому автомобілів та інших важких вантажів, вагою до 12 тонн в залежності від характеристик моделі.

Функції

  • GT0026 піднімає до 12 тонн вантажу, без особливих зусиль з боку оператора;
  • Проста у використанні навіть дитина впорається;
  • Він не протікає - повністю герметик.

Компактний і простий у використанні. Стане надійним помічником, як для майстрів на СТО, так і для власного використання в гаражі. При його невеликих розмірах поміщається абсолютно будь-який багажник моделі GT0026 має наступні характеристики (висота в складеному вигляді - 245 мм, ширина основи - 130 мм).

Автомобільний роз'єм зі сталевим кузовом повністю герметичний, обумовлений мінімальною кількістю ущільнювачів. Оснащений ручним приводом і поставляється з соковитою подовженою ручкою, яка підвищує міцність важеля і дає високу ефективність підйому вантажу на необхідну висоту.

Хромований запас виключає появу іржі, тим самим подовжуючи термін служби домкрата! Всередині цього запасу поміщається додатковий гвинт, який збільшує висоту підйому.

Домкрат тільки для підйому, не тримаючи вантаж.
При роботі з домкратом рекомендуємо використовувати захисні стенди для автомобіля для більш надійної фіксації вантажу, а також паркувальне взуття.
Поставляється в картонній коробці.

Відчуйте повну потужність над автомобілем з цим гніздом!

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.