Рукоятка с храповым механизмом HT-2102 3/8'' Домашний мастер

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Рукоятка Домашній майстер з храповим механізмом 3/8 ''

17746

Тип: ключ трещеточний
Розмір посадкового квадрата, дюйм: 3/8
Додатково: реверсивна

Снят с производства

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Тріскачка INTERTOOL HT-2102 являє собою ручний привід для роботи з торцевими головками в процесі закручування / відкручування різьбових з'єднань. Це стандартна непрофесійна тріскачка, вона добре підійде для вирішення побутових завдань, а також роботи з нескладними відкритими різьбовими з'єднаннями.
Храповий механізм забезпечує м'яке обертання і рекомендується для роботи з різьбовими з'єднаннями, що мають вільний хід.
Інструмент оснащений дисковим перемикачем реверса, де замість звичного прапорця передбачений невеликий важіль на тильній стороні голівки. Ця функція дозволяє змінювати напрямок руху в залежності від напрямку різьблення і обертання.

Приєднувальний квадрат тріскачки оснащений кульковим фіксатором, який міцно утримує торцеві головки і іншу оснастку. Щоб розширити можливості тріскачки слід використовувати перехідники, подовжувачі, карданні шарніри і інші аксесуари, які здатні оптимізувати роботу.
Матеріалом для виготовлення тріскачки послужила якісна інструментальна сталь, яка характеризується високою твердістю, стійкістю до навантажень і деформації. Гумова рукоятка сприяє міцному утриманню і запобігає вислизання тріскачки.

Вид
Рукоятки з храповим механізмом
Тип Інструменту
Ключі - головки
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.