• Новий

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Лампа світлодіодна 10W E27 4200K ECOSТRUM G45 куля

24540
в наявності
24,00 ₴

Аналог енерговитратної лампи: 100Вт

Потужність: 10

напруга (V): 175-265

Колірна температура: 4200

Тип цоколя: E27

Тип лампи: Декоративний шар

Тип розсіювача: матовий

Гарантія: 2 роки

Виробник: Ecostrum

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Область застосування: Усередині приміщень. Побутове освітлення у побуті. Установка у відкритих світильниках з гарною вентиляцією

Питання енергозбереження стають дедалі актуальнішими, враховуючи зростання цін на електроенергію. Тому світлодіодні лампи все більше мають попит на нашому ринку світлотехнічних товарів. Головною особливістю світлодіодних ламп є мале енергоспоживання та тепловипромінювання, при цьому термін експлуатації значно більший, ніж у звичайних ламп розжарювання. Однією з основних переваг світлодіодних ламп є екологічність, на відміну від звичайних, а саме: вони практично не мають ІЧ та ультрафіолетового випромінювання і, на відміну від люмінесцентних ламп, вони не виділяють парів ртуті.

В основному перешкодою для масового впровадження світлодіодних ламп є ціни на світлодіодні лампи, хоча вони з кожним роком дедалі нижчі, а асортимент ширший і доступніший. Світлодіодні лампи ECOSTRUM використовуються для освітлення як вуличних частин, так і домашнього інтер'єру. Саме світлодіодні лампи стають основою світлової реклами на вулицях та метро, неонових вивісок. Відмінно підходять і для освітлення офісів та приміщень, враховуючи їхню економічність і довговічність, а також світлове оформлення інтер'єру. Світлодіодні LED-лампи ECOSTRUM це те, що потрібно, якщо ви хочете отримати якісне та безпечне світло вдома, але не хочете переплачувати за електроенергію.

Номінальна напруга, Вольт
175В-265В
Тип цоколя
E27
Потужність, Ватт
10 Вт
Тип лампи
світлодіодна
Температура світла
4200 К (нейтральне світло)
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.