Електродвигуни

Генератор бензиновий 2.8... Генератор бензиновий 2.8... 2
Доступно
Електродвигуни

Код 24119
9 000,00 ₴
Номінальна потужність — 2,45 кВт Максимальна потужність — 2,75 кВт Рівень звуку: 65 дБ Час безперервної роботи: 13 годин Безперервна потужність: 2200 Вт Напруга: 230 В Об'єм паливного бака: 15 л Функція автоматичного вимкнення: так Обмотка: Мідь Виробник: Туреччина Маса: 36 кг Місткість олії: 0,6л Тип палива: Бензин Потужність двигуна: 6,5 к.с. Вольтметр:...
Генератор бензиновый... Генератор бензиновый... 2
Доступно
Електродвигуни

Код 19638
51 000,00 ₴
Генератор бензиновий GeoTech GGP 9500-3 220-380V 7,9 кВт ІталіяВиробник: GeoTechГарантія: 12 місяцівВид генератора: бензиновийЗапуск двигуна: ручний стартер, електростартерНомінальна потужність: 7,5 кВтМаксимальна потужність: 7,9 кВтКількість фаз 3 фази – 230В/400В/50Гц/.Вид палива: бензинПотужність двигуна: 13 к.с.Охолодження двигуна: повітрянеОб'єм...

У нас можна купити електродвигун АІР, Асинхронні двигуни, і інші різновиди електромоторів.

Електродвигун - це пристрій, в якому електрична енергія перетворюється в механічну. В основі роботи електродвигунів лежить принцип електромагнітної індукції. Купити електричний двигун, двигун, двигун електро, електричний підігрівач двигуна, генератор, електричний генератор, мотор електричний, мотопомпа для води, Трифазний двигун, електродвигун АИР, Ви можете в інтернет магазині електротоварів - ЕЛЕКТРОСНАБ, за найнижчою ціною.

Конструктивні особливості електродвигуна

Внутрішнє обертання електро двигуна не може бути двох головних особливостей, це ротор і статор, статор: нерухома частина двигуна, що взаємодіє з рухомою частиною - ротором, обертання ротора забезпечує струм, спрямований обертає магнітним полем, яке було створено струмом в обмотках статора.

Класифікація електродвигунів

За типом обертального елемента, електромотори розділені на гістерезисна і магнітно-електричні, в гістерезисних двигунах крутний момент виникає за рахунок гістерезису при перемагничивании ротора з магнітно твердого матеріалу полем статора.

Магнітоелектричні двигуни широко застосовуються в багатьох сферах і класифікуються за типом харчування, отже, магнітоелектричні електромотори розділені на двигуни змінного і постійного струму

В інтернет-магазині elektrosnab.ua ви можете придбати:

Трифазні, однофазні асинхронні двигуни, з монтажним виконанням IM 1081 (лапа), IM 2081 (лапа + фланець), різними потужностями, і швидкість обороту (об/хв) 1000, 1500, 3000

асинхронні двигуни, електродвигун, асинхронний двигун, електромотор, безколекторний двигун, регулятор оборотів колекторного двигуна, двигун асинхронний, перемотування двигуна, електричний двигун, трифазний двигун, регулятор обертів електродвигуна, Бесщеточний двигун , однофазний двигун, електродвигун для авто, куплю електродвигун, ел двигун, електродвигун асинхронний трифазний, компанія електромотор, електродвигун 220 вольт, трифазний асинхронний двигун, електродвигун асинхронний, потужність електродвигуна, лінійний двигун,електродвигун 3 квт 3000 об хв 220 вольт, регулятор обертів електродвигуна 220в, однофазний асинхронний двигун, електродвигун 220 вольт 3 квт, електродвигун ціна, асинхронний електродвигун, однофазний електродвигун для циркулярки, двигун 12 вольт, продам електродвигун, електромотор для автомобіля, електродвигун 3 квт, електромотор 12 вольт, захист електродвигуна, перемотування електродвигунів ціна , двигун електричний, електродвигун з редуктором, електродвигун для циркулярки на 220 вольт, індукційний двигун, електродвигун 12 вольт 300 ватт, однофазний електродвигун, електродвигун 4 квт 3000 об хв ціна, двигун 220 вольт,

Електродвигуни

Електродвигуни відмінно між собою за різними параметрами - потужності, кількості фаз для змінного струму, типу використовуваного напруги, методами кріплення, кліматичним виконанням. Тому, перед тим як купити електродвигуни в Україні, необхідно визначитися з їх технічними параметрами.

В першу чергу потрібно знати, для змінного або постійного струму призначений мотор. Їх взаємна заміна можлива тільки в разі, якщо замість мережі змінного струму підключити «постоянку» або навпаки. Ціна електродвигунів в Україні, які працюють на змінному напрузі (одно- або трифазному) зазвичай трохи менше, ніж у аналогічних моторів, що працюють на постійному струмі при тій же потужності. Обумовлено це конструктивними особливостями агрегатів. Тому купити електродвигуни на 220 Вольт набагато вигідніше. Звичайно, за умови, що вони підійдуть для використання у відповідному технологічному процесі.

Крім цього, потрібно знати методи кріплення (на лапах, на фланці), захист його від попадання пилу і вологи, значення крутного моменту, діаметр ротора і так далі. І тільки на підставі повної інформації виробляти вибір.

Електродвигуни в Україні реалізує багато різних торгових компаній і магазинів. Також на території країни є і чимало виробників цього технологічного обладнання. Відмінною особливістю вітчизняних моторів є їх відносно низька ціна і висока надійність. Багато з них є унікальними розробками власних виробників. Тому, якщо купити електродвигуни безпосередньо у компанії-виробника, або сертифікованого посередника, то можна отримати гарантію або додаткову знижку на продукцію.

однофазні електродвигуни купити можна також і в інтернет-магазині. Там же можна купити електродвигуни постійного струму. Асортимент магазину досить широкий, і регулярно поповнюється новими позиціями. Це пов'язано не тільки з розширенням безпосередньо магазину, але і випуском нової продукції вітчизняними і зарубіжними виробниками. Інтернет-магазин пропонує консультації власних працівників, які нададуть всю необхідну інформацію про той чи інший електродвигуні, який реалізується в магазині. Однак перед питаннями і рішенням про покупку бажано уважно вивчити технічні характеристики того чи іншого мотора.

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.