* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Стабілізатор Елекс Герц У 36-3-63 v3.0 63А 41,0 кВт (100В280В) похибка 1%

9401
В наявності (доставка 1-3 дні)
138 000,00 ₴

Стабілізатор напруги ЕЛЕКС ГЕРЦ М 36-3 / 63А, 41,4кВА
Виробник: ЕЛЕКС
Робочий струм, А: 3x63
Максимальна потужність, кВА / кВт: 41,4
Кількість ступенів стабілізації: 36
Тип ключа: Тиристор
ККД стабілізатора не нижче,%: 98
Мінімальний робочий вхідна напруга, В: 150
Максимальна вхідна робоча напруга, В: 260

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Стабілізатори напруги серії Герц побудовані на основі керованого комутацією відводів автотрансформатора. За рахунок комутації 4 вхідних і 4 вихідних груп відводів ми отримуємо 16 ступенів регулювання (ГЕРЦ 16), 6 вхідних і 6 вихідних відводів дають відповідно 36 ступенів регулювання (ГЕРЦ 36). На вході стабілізатора для зменшення струмів короткого замикання і фільтрації радіо і імпульсних перешкод встановлений дросель на осерді з розпорошеного заліза. Управлінням ключами займається один мікроконтролер, а індикація і аварійні режими побудовані на іншому. Подібне рішення дає високу швидкість обробки даних і стійкість.
Як пристрій, що обмежує струм через стабілізатор використовується тільки автоматичний вимикач з кривою електромагнітного захисту З - апарат не боїться перевантажень, стартових струмів і коротких замикань, крім того відсутні помилкові спрацьовування захисту, як це часто буває у електронних систем захисту від перевантаження.
Трансформатор - тороидальний з алюмінієвої обмоткою - оптимальні масогабаритні характеристики, відсутність зовнішнього магнітного поля і безшумна робота - подібні трансформатори використовуються в високоякісних підсилювачах звуку. Індикація параметрів мережі та стану стабілізатора побудована на базі чотирирозрядний семисегментного світлодіодного індикатора - висока яскравість і не боїться низьких температур Ключі - дискретні тиристори - краще рішення для швидкості надійного перемикання трансформаторів, оскільки витримують дуже високі імпульсні струми і короткі замикання.

Номінальна сила струму, А
63А
Номінальна напруга, В
100В-280В
Матеріал
Метал
Потужність
41000 Вт
Тип монтажу
Підлогові
Тип
Тиристорні
Клас захисту
IP20
Кількість фаз
Трифазні
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.