Системи комплексного очищення води

Фильтр под мойку 3 ступени ECOSOFT FMV3ECOSTD Фильтр под мойку 3 ступени ECOSOFT FMV3ECOSTD 2
Доступно
Системи комплексного очищення води

ECOSOFT
Код 8998
2 017,60 ₴
Фільтр під мийку 3-х ступінчастий ECOSOFT Виробник: ECOSOFT Тип з'єднань: Speedfit ®, виробництва британської компанії «John Guest» Швидкість фільтрації (рекомендована): 1 л / хв Ресурс змінних картриджів: 3000 л Температура води: +4 до + 30 ° С Робочий тиск: 2 - 5 бар * Габарити: В 450 мм х Ш 350 х г 150 мм Вага фільтра: 4,5 кг Максимальний...
Фільтр під миття 3-х... Фільтр під миття 3-х... 2
Доступно
Системи комплексного очищення води

Код 22882
2 007,70 ₴
Продуктивність, л /хв.:: 1,5 механічна фільтрація: Да Розміщення фільтра: Под мойкой Очищення (вид забруднення): Механические примеси, Хлор, Жесткость, Сероводород, Железо Країна виробник: Украина Тип картриджа: Шнуровой-полипропилен, Угольный Кількість ступенів очищення: 3 Тип фільтра: Проточный фильтр Бренд: Filtrons
Фільтр настільний,... Фільтр настільний,... 2
Доступно
Системи комплексного очищення води

Новая Вода
Код 22422
674,30 ₴
Продуктивність: 1-2 л/хвРесурс картриджа: до 2000 лРобоча температура води: 2-45 °СРобочий тиск: 5 атмРозмір (ВхД): 330х110 ммВиробник: Нова Вода (Тайвань)

Системи очищення для води - для здоров'я всієї родини

Система очищення води є спеціальні колби витягнутої форми, які оснащені фільтрами. Через ці фільтруючі елементи пропускається проточна вода, яка очищається від важких металів, піску, мулу, шкідливих відкладень і інших речовин.

Завдяки цьому на виході з проточного фільтра подається очищена вода, придатна для пиття, приготування їжі їжі, приготування дитячого харчування і так далі.

В компанії «ЕЛЕКТРОСНАБ» можна замовити сучасні і якісні проточні фільтри для води провідних міжнародних виробників:

  • FILTER1;
  • ECOSOFT;
  • ТМ Бриз.

Кілька ступенів очищення

Сучасні фільтри для води проточною поділяють за кількістю ступенів очищення. Механічні фільтри дозволяють виконати грубу очистку від піску, важких металів, мулу та інших речовин.

Вугільний фільтр використовується для більш тонкого очищення проточної води від солей, лугів і інших речовин.

Великий ресурс картриджів

Система водоочищення оснащена спеціальними картриджами, які мають певний ресурс. Очищення води через картриджі, здійснюється зі швидкістю від 1 до 10 літрів в хвилину. При цьому ресурс картриджів для системи очищення води може становити від 1500 до 3000 літрів і більше.

Магістральні фільтри для води мають більший ресурс і можуть бути очищені і повторно використані, якщо це передбачено виробником. В інтернет магазині elektrosnab.ua можна замовити сучасні системи для очищення води від провідних міжнародних виробників.

Якісне очищення при різному робочому тиску

Система фільтрації води крім кількості ступенів очищення, відрізняється також здатністю працювати в різних системах водопідготовки з робочим тиском від 1 до 6 бар і більш. Даний параметр визначає можливість використання очисних систем для різних завдань і об'єктів.

Сфера використання

Сучасні системи для очищення проточної води можуть застосовуватися на різних об'єктах:

  • фільтр для води на кухню може використовуватися в квартирах, приватних будинках, на дачі, в заміській віллі, в номері готелю і т.д.;
  • фільтр під мийку застосовується в різних приміщеннях приватного або комерційного типу;
  • фільтри для води використовуються в магістральних трубопроводах подачі на об'єкти житлового типу;
  • система фільтрації води сьогодні застосовується в готелях, готелях, офісних будівлях, бізнес-центрах і ряду інших установах;
  • проточні фільтри для води можуть застосовуватися для вуличної очищення і поливу води, приготування води для спеціальних завдань і т.д.

Де замовити

Щоб купити сучасний якісний фільтр досить відвідати інтернет магазин нашої компанії elektrosnab.ua. Тут ви зможете знайти не тільки широкий асортимент фільтрів, очисних систем, але і все необхідне для їх установки і обслуговування.

Щоб купити фільтр досить скористатися «кошиком» або зателефонувати за номером, вказаним на сайті.

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.