* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Кабель ВБбШв 3/6 + 1/4

Украина
2996
В наявності (доставка 1-3 дні)
198,00 ₴

Силовий кабель КВБбШвнг 3/6 + 1/4

Кількість жил: 4

Перетин, мм 2 : 6; 4

Матеріал жили: мідь

Оболонка: ПВХ

Ізоляція: ПВХ

Температура експлуатації: від -50 ° С до +50 ° С

Стійкість до горіння: чи не поширює горіння при одиночній і при пучковій прокладці

Термін служби: 30 років

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Силовий кабель КВБбШвнг. Жили мідні; 4 жили, три з них мають перетин 6 кв.мм, і одна жила - 4 кв.мм. Броньований, броня представлена ​​двома оцинкованими сталевими стрічками, які роблять кабель стійким до механічних навантажень. Для прокладки в стаціонарних установках. Ідеально підходить для прокладки в землі (траншеях).

Даний кабель застосовується для передачі і перерозподілу електричного струму в стаціонарних установках. Прокладка в землі, на суші, в повітрі. Використовується для прокладки в виробничих приміщеннях, сухих і вологих, а також в шахтах, тунелях, метро, ​​траншеях. Стійкий до цвілевих грибів і механічних впливів, але кабель не терпить розтягують впливів. Благодрая оболонці з негорючого ПВХ здатний самозатухаючим, тому даний кабель провладивается в місцях з високими вимогами до пожежної безпеки.

Виконання КВБбШвнг 3 * 6 + 1 * 4:

Струмопровідні жили мідні, круглі. Всього 4 жили, три з яких мають перетин 6 кв.мм і одна - 4 кв.мм. Ізоляція виконана з ПВХ-пластикату. Броня представлена ​​двома щільно перевитими сталевими стрічками і є надійним захистом від різних зовнішніх впливів, в тому числі від механічних навантажень на кабель. Захисна оболонка виконана з полівінілхлоридного пластикату зниженої горючості. Заізольовані жили для можливості розпізнавання мають різний колірне рішення.

Перетин, кв.мм
6,0
Матеріал
Мідь
Кількість жил
4 жили
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.