* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Електроконвектор керамічний Dimol Standart 03 c терморег. 370Вт, (600*600*12), 7-10кв.м

1800

Керамічний обігрівач Dimol Snandart 03
Розмір, см: 60x60
Виробник: Dimol
Потужність, кВт: 0,37
Робоча температура поверхні t ° C: 80 ± 5
обігрівається площа, м2: 10
Вага, кг: 12
Наявність терморегулятора: є
Напруга живлення, В: 220
Матеріал: Керамика

Снят с производства

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Ультратонкая, стильна і доступна керамічна електропанель DIMOL Standart 03 являє найкращу альтернативу будь-якому способу обігріву приміщення. Це економний, безпечний, надійний і ефективно швидкий джерело інфрачервоного опалення, який тепло, компактно, модно і естетично доповнить інтер'єр скоєно будь-якої стилістики, завдяки сучасному дизайну з ударопрочной Термокерамика.
Принцип будови і роботи
Панельний обігрівач не займає багато місця, оснащений жароміцним шнуром живлення з вилкою для мережі 220 Вольт і виконаний з металевого, з полімерним покриттям, міцного корпусу і ударопрочной керамічної плити. Між ними надійно закріплений нагрівальний елемент з високим коефіцієнтом корисної дії (ККД), який працює за принципом «російської печі»: тепло акумулюється через інфрачервоний тепловий потік, відключається терморегулятором і віддається в повітря протягом довгого часу. Теплова панель-обігрівач DIMOL Standart 03 монтується до стіни без особливих зусиль на спеціальні кріплення, які поставляються в комплекті. Принцип монтажу досить подивитися в інструкції до керамічної панелі.
Керамічний обігрівач може виступати в якості центрального, основного джерела обігріву для площ 7-10 кв. м .: гаражі, дачні будиночки, шкільні класи, магазини, офісні приміщення, житлові кімнати і коридори, медичні кабінети і т.д. Понад зазначеного метражу його продуктивність тепла слід використовувати як доповнення, що особливо актуально у весняний і осінній періоди, або встановити другий такий же обігрівач.

Колір
Білий
Матеріал
Кераміка
Потужність
370 Вт
Тип
Керамічні панелі-конвектори
Площа обігріву, м2
5 - 10
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.