Термоусадочная гильза ТГ-21 АСКО

* изображение товара на сайте может отличаться от фактического

Термоусадочная гильза ТГ-21 АСКО

* изображение товара на сайте может отличаться от фактического

Термозбіжна гільза ТГ-21 АСКО

1604
в наявності
10,14 ₴

Термосбіжна гільза ТГ-21 АСКО
Усадка гільзи: 2: 1
Внутрішній діам. (До усадки) а, мм: 2,7 ± 0,2
Товщина стінки (до усадки) b, мм: 0,40 ± 0,15
Внутрішній діам. (Після усадки) а, мм6 1,5 ± 0,2
Товщина стінки (після усадки) b, мм: 0,60 ± 0,15
Внутрішній діам. (Кільце припою) с, мм: 2,8 ± 0,1
Товщина стінки (кільце припою) d, мм: 0,55 ± 0,15
Ширина кільця (кільце припою) е, мм: 3,0 ± 0,1
Перетини, мм2: 0,5-1,0
L, мм: 40 ± 1,5

Останній раз цей товар додавали до кошика: 2021-06-08

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Термоусаджувальна гільза з вузлом точкової пайки є ідеальним інструментом для з'єднання контактів, схильних до тривалого впливу зовнішнього вологого середовища. В процесі установки гільза нагрівається і відбувається одночасна усадка оболонки і розплавлення олов'яного припою, який припаює кінці провідників. Додатковим захистом служать клейові кільця, герметизуючі спаяну ділянку. Гільза не підходить для з'єднання алюмінієвих провідників, так як при нормальних умовах алюміній не паяють оловом. Для монтажу не потрібен спеціальний інструмент - досить нагрівача (електрофен, газовий пальник), здатного прогріти з'єднання до 160 ° C.
Переваги: ​​
- прозора оболонка для полегшення перевірки місця спайки;
- висока якість з'єднання;
- застосовується для напруги до 1 кВ;
- забезпечує хорошу ізоляцію, повторює рельєф провідників;
- наявність спеціальних термопластичних клейових кілець з обох кінців гільзи забезпечує захист від вологи;
- простота у використанні дозволяє мінімізувати можливі пошкодження місця з'єднання.

Тип
Гільзи
Перетин, кв.мм
0,5-1,0
Відгуків немає

Акційні пропозиції

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.