* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

* зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного

Двожильний нагрівальний кабель In-term 2790Вт (пл. Обігріву 20 м2, довжина кабелю 139м)

10704
В наявності (доставка 1-3 дні)
10 354,50 ₴

Тепла підлога IN-TERM 2790 Вт

Виробник: IN-Term

Країна виробник: Чехія

Вид нагрівального кабелю: Резистивний

Кількість жил: 2

Екранований кабель: Так

Напруга мережі: 220 ~ 240 В

Площа обігріву: 20 м2 (кв.м)

Діаметр кабелю: 4 (мм)

Мінімальна температура монтажу: 5.0 (град.)

Довжина кабелю: 139м

Для отримання спеціальної ціни зв'яжіться з менеджером для уточнення деталей вашого замовлення

Можливо вам також сподобається

Нагрівальні кабелі In-term виготовляє чеський холдинг Fenix, відомий на весь світ завдяки виробництву опалювальної техніки різного виду - конвектори, кабелі теплої підлоги, нагрівальні мати і теплові панелі. Експортується продукція в 38 країн по всьому світу. Продукція Fenix ​​тестується на заводі задовго до надходження в продаж, тому якість кабелів на протязі вже більше 20 років не викликає нарікань у споживачів.

Двожильний кабель теплої підлоги IN-TERM використовується для укладання в бетонну стяжку. Якщо потрібно організувати просто підігрів підлоги, потрібно підбирати кабель виходячи з розрахункової потужності в 125 Вт на 1 м² для перших поверхів задній і 14 Вт на 1 м² для других, третіх і вище поверхів. В цьому випадку кабель потрібно розташовувати якомога ближче до плитки, щоб стать швидше нагрівався. Товщина стяжки для цього випадку приблизно повинна складати 3 - 4 сантиметри. Крок укладання від 12 до 14 см.

Якщо тепла підлога буде служити для повноцінного опалення, то товщину стяжки рекомендується збільшити до 5 - 6 сантиметрів. Це обумовлюється тим, що чим більше шар бетону, тим більше тепла він зможе акумулювати, і тим вище його буде тепловіддача. При цьому потужність повинна бути не менше 167 Вт / м² з кроком укладання кабелю 16 см. Для приміщень з високою вологістю, такі, як санвузли, ванна і душ, потужність кабелю потрібно вибирати з розрахунку 143 Вт / м².

Також для вибору потужності кабелю необхідно враховувати вільну площу приміщення, яку планується обігрівати. Вільна площа - це загальна площа кімнати за мінусом площі, на якій буде встановлена ​​меблі і великі побутові прилади. Розташовувати кабель під такими об'єктами вкрай не рекомендується, тому що в цих місцях кабель може перегрітися і вийти з ладу.

З'єднується гарячий нагрівальний кабель з кабелем харчування шляхом спайки з подальшою ізоляцією термоусадочної муфтою. Компанія Fenix ​​жорстко контролює якість муфтірованного з'єднання, тому в продаж надходять тільки перевірені кабелі з надійними муфтами. Довжина кабелю живлення з одного кінця становить 1,5 метра, який потрібен для підключення до терморегулятора, який служить для управління системою теплої підлоги. Терморегулятори також допомагають економити, не допускаючи непотрібного надмірного нагріву підлоги. Величина економії електроенергії може доходити до 30%!

Потужність
2790 Вт
Тип
Тепла підлога
Вид
Кабель двожильний
Площа обігріву, м2
20
Відгуків немає

16 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар доданий для порівняння.

Сайт використовує файли cookie.